جستجوی سریع
/ مجله مهرسا / در زمان وقوع بحران چه کنیم؟

در زمان وقوع بحران چه کنیم؟

16 فروردین 1400 4
619بازدید

وقتی ما با یک بحران روبرو هستیم ، اولین چیزی که تأثیر منفی می گذارد ، سلامت روان ما است. از قضا ، این اولین چیزی است که به ما کمک می کند تا همان بحران را تحمل کرده و از آن جان سالم به در ببریم.

در حالت بحران ، مغز ما به طور ذاتی عملکرد بالاتر را کاهش می دهد که به ما امکان می دهد برنامه ریزی طولانی مدت انجام دهیم ، و در عوض روند فکر خود را به یک واکنش تهدید اولیه و سریع تر تغییر می دهیم. اگر این علائم عود کرده و ادامه یابد ، از توانایی مغز در خود تسکین می یابد. در میان بحران COVID19 کنونی ، تسکین دهنده خود چیزی است که بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم. شناخت حالت زندگی بحرانی اولین قدم برای ایجاد تعادل در تفکر و سلامتی شماست.
این که بتوانید با تسکین دهنده ، آرام بخش و حل مسئله موثر ، این مسئله را تحریک کنید. انجام هر کاری که می توانید برای فعال کردن عملکردهای بالاتر مغز برای دستیابی به قسمت هایی از مغز که در این مدت شما را راهنمایی می کنند ، انجام دهید.

مهم است که به یاد داشته باشید مواردی وجود دارد که می توانید کنترل کنید و مواردی کاملاً از کنترل شما خارج است.

نگرانی مداوم در مورد آن موارد باعث ایجاد فوران اضطراب در بدن شما می شود ، که مستقیماً بر سلامت روحی و جسمی شما تأثیر می گذارد. اضطراب و استرس همچنین می تواند بر سیستم ایمنی بدن شما تأثیر بگذارد ، که می تواند شما را هنگام برخورد با یک بیماری عفونی در موقعیت آسیب پذیرتری قرار دهد.

تأثیر اضطراب و استرس دائمی به شدت بر توانایی فرد در داشتن امید نسبت به آینده فوری بلکه طولانی مدت تأثیر می گذارد. از تجربیات خودم ، ویرانی ناامیدی را در چشم عزیزان ، دوستان و غریبه ها و غیرانسانی بودن ناشی از عدم همدلی نسبت به کسانی که هر روز با بیماری روانی و بیماری جسمی دست و پنجه نرم می کنند ، دیده ام. من با یک بیماری روانی تشخیص داده شده زندگی می کنم و علائم مربوط به بیماری روحی من به شدت خلق و خوی من را تحت تأثیر قرار می دهد.
قرار گرفتن در حالت بحران دسترسی به قسمتهای سالم مغز را حتی دشوارتر می کند. من داروهای روزمره خود را با اعتقاد مذهبی مصرف می کنم و مجبورم به طور فعال کارهایی انجام دهم تا اضطراب و استرس خود را کاهش داده و برای جلوگیری از انزوای کامل به دیگران ارتباط برقرار کنم.

در حالی که من می خواهم اینجا بنشینم و به شما بگویم که راهی مطمئن برای از بین بردن عذاب روحی شما وجود دارد ، اما وجود ندارد. اما آنچه می توانم به شما بگویم این است که امید به اشکال مختلف وجود دارد.

بشریت با برقراری ارتباط با یکدیگر امیدوار بودن را به ما نشان داده است ، ما امیدوار بوده ایم که چگونه سعی در یافتن راه های خلاقانه برای حمایت از یکدیگر داریم و با تعامل همدلانه با یکدیگر امید نشان داده ایم.

پرورش و تمرین مهارت آموختنی مانند همدلی ، توانایی خود را در تسکین نفس طولانی می کند. دکتر آنتونی سیولی توضیح می دهد که امید بخشی از شخصیت یا شخصیت یک شخص است. شما با امید به دنیا نیامده اید. امید باید مانند مجموعه ای از عضلات رشد کند.

امید چهار نوع است و دقیقاً مانند هر عضله ، هر یک هدف خاصی دارند:

امید پیوست :برای ایجاد و حفظ روابط اعتمادپذیر ، داشتن ارتباط با دیگران و داشتن مهارتهای زنده ماندن استفاده می شود.

از امید تسلط :برای قوی و موفق بودن ، پشتیبانی در تلاشهای شما و الهام گرفتن از الگوهای خوب استفاده می شود.

➔ امید بقا :برای حفظ آرامش و یافتن راه های برون رفت از مشکلات یا شرایط دشوار استفاده می شود. به شما امکان می دهد ترس های خود را مدیریت کنید.

امید معنوی :برای احساس نزدیکی به طبیعت و همه انسانها و جلب قدرت و محافظت بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.


ما در این با هم هستیم ، بیایید کنار هم بمانیم

برخی موارد وجود دارد که می توانید روزانه تمرین کنید تا علائم شدید را که بر سلامت روان شما تأثیر می گذارد ، محدود کنید:

هر روز به یک روال روزانه پایبند باشید ، صبح ها از خواب بیدار شوید ، دوش بگیرید و لباس خود را بپوشانید که گویی قصد بیرون رفتن دارید.

- تختخواب خود را مرتب و خانه را تمیز کنید

- حرکات کششی و تمرینی انجام دهید

-  اگر دارو مصرف می کنید ، حتماً آنها را مصرف کرده و با پزشک خود هماهنگی کنید

- وعده های غذایی مناسب و مناسب بخورید و سعی کنید هر روز سبزیجات و میوه های زیادی داشته باشید

- اگر از راه دور کار می کنید ، فضای کار خود را تمیز کرده و جلسات متمرکز کاری را انجام دهید

- تنفس عمیق و مدیتیشن را تمرین کنید

- مصرف کافئین را کاهش دهید زیرا این امر سطح اضطراب شما را افزایش می دهد

- با دوستان و خانواده تماس آنلاین و تماس تصویری برقرار کنید

- اطمینان حاصل کنید که به طور متناوب در طول روز از شبکه های اجتماعی خاموش شوید

- اگر دوران سختی را سپری می کنید با یک درمانگر یا مشاور آنلاین ارتباط برقرار کنید

- اخبار و پست های مثبت ، انسانی محور را امتحان کنید و به اشتراک بگذارید

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
دسته بندی مقالات
0 محصول
ادامه خرید
تایید و تکمیل خرید
مجموع سبد
0 تومان